Barion Pixel
Ova stranica koristi kolačiće (tzv. „cookies") kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo korištenja. Kliknite na „Prihvaćam" ako prihvaćate upotrebu kolačića i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu
Menu
Sunteţi aici: > Start >

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

UVJETI POSLOVANJA
 
Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke NEW YORK DENTAL Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (u sljedećem: New York Dental) i prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom odnosno ovim ugovorom. Ako se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku tako da da prestanete koristiti ovu Internet stranicu.
 
1. KONTAKT PODACI PRODAVATELJA
 
NEW YORK DENTAL Kft.
Frangepán utca 66/B.
H-1135 Budapest
HUNGARY
Javni porezni broj: HU10967490
Kontakt: +36 1 236 4000; +385 91 6060 140
Mail: info[at]newyorkdental.hu
 
2. KUPNJA
 
Kupovina se vrši popunjavanjem e-formulara odnosno dodavanjem željenog proizvoda u košaricu. Dostavu proizvoda vršimo u roku od 2-3 radna dana.
 
3. DEFINICIJA KUPCA
 
Kupac može biti pravna osoba. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i/ili usluge.
 
4. NAPLATA
 
Naručene proizvode i/ili usluge kupac može platiti virmanski, uplatnicom te gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.
Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave bez prethodne najave.
 
5. SIGURNOST KUPOVINE I NAPLATE
New York Dental se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;
New York Dental obavještava kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju unutar poduzeća i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća NEW New York Dental i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
6. DOSTAVA PROIZVODA
 
Dostava se vrši u roku od 2-3 radna dana od primitka uplate putem GLS dostavne službe na adresu kupca. Roba naručena od pon. – pet. do 13:00 sati bit će poslana isti dan, a nakon 14:00 sati šalje se drugi dan.
Napomena: Svi kupci koji plaćaju putem opcija ponuđenih na našoj web stranici (virmansko plaćanje, plaćanje bankovnim prijenosom ili pouzećem) dostavu plaćaju 5,5 EUR (trošak dostave) + 3,5 EUR (pouzećem) osim u slučaju da je narudžba ukupne vrijednosti preko 150 EUR. Iznad 150 EUR dostava je besplatna. Za narudžbe čija težina prelazi  kg, dostava se plaća 5,5 EUR + 6,5 EUR.Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Osim spornih troškova, prodavatelj zadržava pravo da prilikom svih sljedećih narudžbi kupca koji je jednom ili više puta odbio primiti naručene proizvode, naplatu vrši isključivo puzećem ili prethodnom uplatom na žiro račun putem predračuna.
 
7. TRANSPORTNA MANIPULACIJA I POSTUPCI U SLUČAJU OŠTEĆENJA POŠILJKE
 
Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, naknadne reklamacije vezane uz oštećenje pri transportu neće biti moguće. U slučaju oštećenja kupac bi trebao odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke GLS-a). Ako kupac uoči vanjsko oštećenje ambalaže, valja odbiti pošiljku. Prodavatelj se obvezuje kupcu dostaviti novi paket ili, u slučaju da proizvodi nisu dostupni, vratiti novac.
 
8. SLANJE OBAVIJESTI O KUPOVINI PO PRIMITKU / ISPORUCI NARUČENIH PROIZVODA
 
Temeljem čl. 44. Zakona o zaštiti potrošača, New York Dental obavezuje se da će po primitku narudžbe pisanim putem obavijestiti kupca o dostupnosti proizvoda navodeći detalje o prodavatelju, naručenim proizvodima, načinu plaćanja, isporuci te načinu podnošenja prigovora potrošača. Nastavno na prethodnu obavijest, kupca ćemo također pismeno obavijestiti u trenutku isporuke kupljenih proizvoda, navodeći sve detalje kao i kod slanja prethodne obavijesti.
 
9. UVJETI REKLAMACIJE
 
Molimo da za vrijeme trajanja garantnog roka čuvate originalnu ambalažu proizvoda. Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza proizvoda u neoriginalnoj ambalaži idu na račun i rizik pošiljatelja.
Napomena: Proizvodi su namijenjeni profesionalnoj upotrebi. New York Dental ne snosi nikakvu odgovornost za nestručnu primjenu i upotrebu kupljenih proizvoda.
Reklamacije uvažavamo u roku 8 dana uz predočenje računa.
 
Svi reklamirani proizvodi trebaju biti dostavljeni na adresu centralnog skladišta u Budimpešti:
NEW YORK DENTAL KFT.
1135 Budapest
Frangepán u. 66/B
Hungary
 
Korisnik je obvezan reklamirane proizvode dostaviti u originalnoj s originalnim računom – otpremnicom.
Ako se, prilikom pregleda reklamirane robe, ne utvrdi šteta ili se utvrdi da je šteta nastala nestručnim rukovanjem, reklamacije neće biti uvažene.
 
10. ZAMJENA PROIZVODA
 
Obratite pažnju na detalje i boje proizvoda koje želite naručiti te iskoristite mogućnost pisanja napomene prilikom izdavanja Vaše narudžbe.
Kod neoštećenog, uredno primljenog i originalno zapakiranog proizvoda koji biste željeli zamijeniti zbog neodgovarajuće boje, materijala i slično, klijent je dužan pokriti sve troškove transporta.
Ako je proizvod koji želite zamijeniti bez originalne ambalaže, raspakiran, potrgan ili na bilo koji način uprljan, oštećen, bez originalnih etiketa, na žalost nećemo moći napraviti zamjenu.
 
11. AKCIJE I POPUSTI
 
Akcijska prodaja podrazumijeva prodaju određenih proizvoda po cijeni koja je niža od redovne cijene tog proizvoda.
 
12. PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA
 
New York Dental zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.
 
13. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
 
Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na jednu od dolje navedenih adresa:
 
NEW YORK DENTAL Fogtechnikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Frangepán utca 66/B.
H-1135 Budapest
HUNGARY
 
E-mail: info[at]newyorkdental.hu
 
Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.
 
14. RASKID UGOVORA
 
Temeljem čl. 57., st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br. 41/2014), Ugovor sklopljen na daljinu, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od četrnaest (14) dana. Rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod i potvrdu prethodne obavijesti. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.
 
Napomena:
Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka robe, bez navođenja razloga za raskid. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o svojoj odluci, pisanim putem mora obavijestiti New York Dental, prije isteka roka raskida.
Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora u sljedećim slučajevima:
Ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.
 
15. ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
 
NEW YORK DENTAL d.o.o. vlasnik je idejnog i izvedbenog projekta ove stranice, kao i svih pripadajućih softverskih aplikacija. New York Dental ovlašteni je korisnik tekstova autora te na iste polaže sva komercijalna i intelektualna prava.
Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su poduzeća New York Dental, te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ine komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ove web stranice se izričito obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu poduzeća New York Dental. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe. Svaka neovlaštena reprodukcija zakonski je kažnjiva te podliježe novčanim sankcijama po članku 162. stavka 2. Zakona o Autorskom pravu.
 
16. SUDSKA NADLEŽNOST
 
Mađarski zakon uređuje tumačenje i primjenu pravnih pitanja u vezi s uvjetima korištenja materijala objavljenih na web stranici New York Dental.

Opći uvjeti poslovanja i njihovo tumačenje, kao i pitanja koja nisu regulirana Općim uvjetima, regulirani su važećim relevantnim mađarskim zakonodavstvom - posebice odredbama Građanskog zakonika, Zakona, Info TV i Vladine uredbe.

NEW YORK DENTAL Kft.
Frangepán utca 66/B.
H-1135 Budapest
HUNGARY

Javni porezni broj: HU10967490

Matični broj tvrtke: 01-09-364418

Član Uprave: Robert Deutsch

Traženje